Idén nem lesz Pécs City Karnevál!

Eddig öt, rendkívül sikeres összvárosi felvonulást és utcabulit szerveztek meg Pécsen, de idén már biztosan nem lesz folytatás. Rákérdeztünk a miértekre!


Amit eddig csak pletyka szinten lehetett hallani Pécsett, az sajnos beigazolódott: idén nem lesz Pécs City Karnevál. Ezt lapunknak megerősítették a szervezők is.

Az abszolút alulról jövő, fiatal pécsi lokálpatrióták által kitalált és megszervezett eseményre idén nem jött össze annyi támogató és ezáltal pénz, hogy bele tudjanak vágni.

– Évről-évre küzdöttünk ezzel a problémával, és bár minden évben egyre sikeresebb lett a Karnevál, egyre több embert mozgatott meg és össznépi, igazi pécsi bulivá erősödött, mindig azt éreztük, hogy egyre több az akadály. Szívesen csináltuk, szívünk-lelkünk benne volt, de idén sajnos nem állt össze a kép – mondták az OK!PÉCS-nek a szervezők.

hirdetés

Úgy tudjuk, kb. 10 millió forint mínuszban állnak a szervezők, ennyi kellett volna ahhoz, hogy szeptemberben újra legyen – immár a hatodik – Pécs City Karnevál, de ez most nem sikerült.

– Bízunk benne, hogy jövőre újra meg tudjuk szervezni, mert azt világosan látjuk, hogy van rá igény és a város turisztikai vonzerejét és remek hangulatát is tovább tudná erősíteni – mondták a szervezők, akik szomorúak ugyan az idei “kudarcért”, de alapvetően pozitívan állnak a folytatáshoz.

hirdetés

A magunk részéről bízunk abban, hogy lesz folytatás!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter