Így akarta elrabolni volt szerelmét, de inkább vascsővel összeverte a családot fényes nappal

Izgalmas pécsi nappalok ezek, na!

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és további bűncselekmények miatt emelt vádat három férfival szemben, akik egyikük volt barátnőjét próbálták meg erőszakkal elvinni.

hirdetés

A vádlottak egyike járt a lánnyal korábban, de szakítottak. A férfi azonban nem tudta elengedni a szerelmét, ezért megróbálta elrabolni Pécsről és “visszavinni” Siófokra. Nem volt éppen finom.

A videón látszik, ahogy a férfi találkozott a nővel, majd maga előtt tuszkolva, lökdösve megpróbálta az autóba ültetni volt szerelmét. A lány ellenkezett, megpróbált elszaladni, azonban a férfi átölelte, magához szorította, majd tovább rángatta a parkolóban álló kocsihoz.  A lány többször felszólította a vádlottat, hogy engedje el, mert nem akart vele menni.

Mindezt észlelték az időközben megjelenő sértett rokonai is, akik a lány segítségére siettek. Ekkor a három vádlott a rokonokra támadt, vascsövekkel bántalmazni kezdték őket, melynek következtében egyikük orrcsontját is eltörték.

A vádlottak cselekménye személyi szabadság megsértése, csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének megállapítására alkalmas – tudtuk meg az ügyészségtől.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter