Így fognak tiltakozni Soros György “pécsi irodája” ellen Páva Zsolték csütörtökön

Elcsíptük azt a tiltakozó nyilatkozatot, amelyet a tervek szerint a csütörtöki kögyűlésen szavaztatna meg a polgármester. 

Páva Zsolt már napokkal ezelőtt elárulta, hogy szervezetten fognak tiltakozni “Soros György pécsi irodája” ellen. Aki nem tudná, miről van szó, netán értetlenül állna ezt a történetet olvasva, az KATTINTSON IDE, és minden világos lesz. Lapunk most elcsípte azt a tiltakozó nyilatkozatot, amelyet a csütörtöki közgyűlésen fog felolvasni a polgármester, a képviselők pedig szavazhatnak róla.

hirdetés

Erről van szó:

“Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Nyilatkozata

Mi, Pécsiek, megdöbbenéssel értesültünk Soros György magyar-amerikai milliárdos spekuláns alapítványának tervéről, hogy vidéki kampányközpontok (irodák) létrehozásával befolyásolni akarja életünket, döntéseinket, választásunkat.

Mindezt annak érdekében, hogy Magyarországon olyan kormány alakuljon, amely – a magyarok akaratával ellentétesen – migránsok ezreinek, tíz- és százezreinek betelepítésével ellehetetlenítse a mai magyarok és leszármazottai, vagyis gyermekeink, unokáink és dédunokáink jövőjét, a keresztény Európa és Magyarország helyett egy vegyes, iszlamizált kontinenst és országot hozzon létre.

Mi, Pécsiek, nem kérünk ebből. Akaratunkat népszavazáson és nemzeti konzultáción egyaránt kinyilvánítottuk. Utóbbi eredménye ugyan még néhány napig nem lesz ismert, de bizonyosak vagyunk a Pécsiek szilárd véleményében, amely kiáll a mai, Magyarországot és Európát megvédeni akaró politika mellett. Szemben azokkal, akik Soros György félelmetes és veszélyes tervét támogatják idehaza és az Európai Unió testületeiben. Éppen ezért elutasítjuk Soros György iroda- és kampányközpont-nyitási tervét.

Felkérünk minden Pécsi Polgárt, vállalkozást, szervezetet, hogy ne adjon helyt a Soros-féle kampányközpontnak. Ne adjon tulajdonba, bérbe, használatba semmilyen helyiséget! Ne segédkezzen senki otthonunk, Európa, hazánk, Magyarország és szeretett városunk, Pécs jövőjének kockáztatásában, ne segédékezzen Soros György tervének megvalósításában.

Hoztuk e határozatot Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2017. december 14- ei ülésén, képviselői eskünk szerint és személyes meggyőződésünkből.

Pécs, 2017. december 14.

Dr. Páva Zsolt polgármester”

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter