Így nézhet ki a pécsi, kertvárosi szatír

Aki főleg 10 év körüli kislányoknak szereti mutogatni magát, miután elcsalta a gyerekeket.

A rendőrség fantomképet tett közé, kb. így nézhet ki az a férfi, aki Kertvárosban ólálkodik a gyerekek körül, és legalább egyszer már mutogatta is magát egy kislánynak.

– A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen 2016. április 3-án 13 óra 15 perc és 14 óra 15 perc közötti időben Pécsett, az Éva u. 1. szám alatt található lépcsőházban nemi szervét mutogatta – erősítette meg a rendőrség korábbi hírünket.

pécsi szatír1

A férfi körülbelül 190 cm magas, sovány testalkatú, középen elválasztott hajú, szemüveges, 20-30 év közötti, aki az elkövetéskor rövid ujjú pólót, sötét színű, rövidnadrágot és fekete-zöld színű márkás sportcipőt viselt. Táskája kisebb méretű, három részes, barna vagy fekete színű.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Az a trükkje, hogy útbaigazítást kér a gyerekektől, majd elcsalja őket. A napokban egy kislányt vitt be egy közeli lépcsőházba, ahol aztán próbálkozott is vele, de szerencsére a gyereknek sikerült elfutnia. Mire a rendőrök kiértek, a férfi már eltűnt.

(via Police.hu)

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter