Ilyen remek kis permetkapukat szereltek fel Pécsen

permetkapu1

Tetőtől-talpig pécsi termékről van szó, itt tervezték, dizájnolták és hegesztették az egészet. Augusztus végéig maradnak kint.

Mától Uránvárosban (Uránbányász tér, a kocka mellet), Kertvárosban (Csontváry utca) és a Szenchenyi téren állnak ilyen, úgynevezett újgenerációs permetkapuk.

hirdetés

permetkapu2

Attól új generációsak, hogy közvetlenül a vízhálózatra vanak kötve, és nem valami felfújhatós, összetákolt cucc az egész, hanem kovácsolt-hegesztett, hajlított,

rozsdamentes acél szerkezet, ami egyébként egy vízcseppet, sőt egy formálódó vízcseppet ábrázol

– a hivatalos infrmációink szerint.

Tetőtől-talpig pécsi termékről van szó, itt tervezték és dizájnolták pécsi egyetemisták, és helyi mester hegesztette az egészet Kozármislenyben. Augusztus végéig maradnak kint.

Nem állnak azonban ezek örökké ezeken a tereken, a tervek szerint augusztus végén leszedik ezeket a Tettye Forrásház emberei.

inventer_ad2

A permetkapukat a Tettye Forrásház terveztette és állíttatta fel, valamint működteti is az önkormányzat megbízásából.

UPDATE: Bemutatták hivatalosan is!

A kertvárosi permetkaput Sándor Zsolt, a Tettye FH vezére, Csizi Péter országgyűlési képviselő, Kövesi Mária önkormányzati képviselő és dr. Medvegy Gabriella, a PTE Műszaki és Informatikai Kar kapcsolati dékánhelyettese mutatta be.

A kertvárosi permetkaput Sándor Zsolt, a Tettye FH vezére, Csizi Péter országgyűlési képviselő, Kövesi Mária önkormányzati képviselő és dr. Medvegy Gabriella, a PTE Műszaki és Informatikai Kar kapcsolati dékánhelyettese mutatta be a sajtónak pénteken.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter