Íme a Pécs City Karnevál egyik legmenőbb arca!

Most épp rajta hörög az internet pécsi népe. Nem értik ugyanis a szerkót!

Nem múlt el visszhang nélkül az idei Pécs City Karnevál sem, egyrészt a brutális, mindent elmosó jégesős-vihar miatt (ami azért nem tudta megakadályozni a bulit), másrészt a különféle jelmezekbe öltözött, nem éppen józan fiatalok látványa miatt.

hirdetés

A pécsiek egy része megdöbbenéssel vegyes félelemmel tekintett valamiért a Borat-úszódresszes férfi emberekre, akikből jó pár sétálgatott szombaton a városban. Közülük is ő volt az egyik legmenőbb arc, utol is érte egy paparazzi fotó:

Borat furdoruha poszt2

Most azon megy a pörgés a Facebook pécsi mélyén, hogy ezt mégis ki és MIÉRT engedte meg. (A posztot ezúttal nem linkeljük, mert magánbeszélgetések vannak a fotó alatt, de meg lehet találni – a szerk.)

Többen Pécs Pride-tól tartanak, amolyan előfutárnak érezték ezt a “felvonulót”, mások szerint Pécs nem is kultúra városa, és egyébként is KI és MIÉRT engedte meg a Pécs City Karnevált???!!! Volt, aki egyenesen addig merészkedett, hogy ezt a rendezvényt el kellett volna különíteni a Pécsi Napok magas minőségű kulturális programkavalkádjától.

vicze poszt

Ön szerint milyen volt a Pécs City Karnevál? Kell ilyen Pécsre?

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter