Íme az Ember, aki hullarészegen aludt a síneken, miközben áthajtott rajta a gyorsvonat

harsanyi gabor1

Bealudt a síneken, áthajtott rajta a vonat, de egy karcolás nélkül megúszta. Harsányi Gábor annyira részeg volt, hogy semmire nem emlékszik, de azért készséggel nyilatkozott az OK!PÉCS-nek.

Csodával határos módon hajszála sem görbült annak a férfinak, akin kedden áthajtott egy gyorsvonat Pécsen. Harsányi Gábor annyira részeg volt, hogy semmire nem emlékszik a történtekből. Három liter bort és némi rövidet ivott, majd békésen horkolt a sínek között.

hirdetés
vasut3

Itt szundikált, amikor átment felette a vonat.

– Évek óta nem voltam templomban, de most járni fogok – mondja Harsányi Gábor, aki szerint a Mindenható ezzel akarja jelezni neki, hogy fel kell hagynia eddigi életvitelével. – Eszembe sem jutna, hogy a sínek közé vessem magam – mondja Gábor, aki szerint, hiába kilátástalan az élete, ennyire azért nincs elkeseredve. – Azt tervezem, hogy leszokom az italról, ezért fél évre befekszem elvonóra és utána külföldön szeretnék dolgozni.

Templomba fog járni - ígéri.

Templomba fog járni – ígéri

A 42 éves férfi két és fél éve él az utcán. Gépkocsivezetőként dolgozott, de elvesztette az állását, azóta hajléktalan.

– Nem voltam részeg, inkább fáradt lehettem, a barátommal megittunk négy liter bort majd a kocsmában fröccsöztünk és egy-két rövidet ittunk. Itt elszakadt a film, utána csak arra emlékszem, hogy a mentősök a korházban kiemelnek a mentőből – mondta lapunknak Harsányai Gábor.

– Semmi bajom, mindössze a karomon egy injekciós tű nyoma jelzi, hogy kórházban voltam – mutatja.

vasut4

Kedden este a Pécsről Villányba tartó gyorsvonat haladt át fölötte. A mozdonyvezető már későn látta meg férfit, a vészfékezés ellenére sem tudott idejében megállni. A szerelvény átrobogott a férfi fölött, és csak méterekkel utána állt meg. A vezető értesítette a mentőket és a rendőrséget is, akik a békésen szunyókáló férfit beemelték a mentőautóba és a sürgősségi ügyeletre szállították. Gábornak a haja szála sem görbült, megúszta a kalandot, a vonat vezetőjének ijedtségén túl csak az utasok mérgelődtek, hogy a férfi miatt fél órás késsel indult tovább a szerelvény.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter