Installálás közben lopták el a DesignPécs kerékpárját Pécsen!!!

Azt hinnéd, nem érhetnek már meglepetések, aztán mégis.

 

hirdetés

Igen exkluzív pillanatban, éppen a Vállalkozói Kiállításról lopták el ismeretlenek a DesignPécs bringáját, amit Gajcsi Blanka, egyedi arany és ezüst ékszereket készítő pécsi ötvös biztosított a rendezvény számára. Ezt a szomorú posztot jelentették meg a hivatalos oldalon:

A DesignPécs célja, hogy megismertesse a közönséget a régió kiemelkedő kreatívipari eredményeivel, azok létrehozóival, és a munkájukat támogató – mind szellemi javakat, mind a tőkét biztosítani képes – intézményrendszerrel. Ez folyik most Pécsett egészen október 8-ig, közel 100 programmal.

Pillanatkép a megnyitóról.

Pillanatkép a megnyitóról.

Ezekben a napokban Pécsett koncentráltan vonulnak fel a magyar és nemzetközi szinten is ismert márkák által reprezentált helyi nevezetességek: a kesztyűipar, az orgonagyártás, az ékszerkészítés, az építészet, a járműgyártás, vagy a bútoripar. A mindezeket támogató legújabb kori technológiáknak és az ezek alkalmazásában megfigyelhető trendeknek pedig külön kiállításokat is szenteltek a szervezők: a 3D tervezés és nyomtatás, a kézműves termékek reneszánsza, az alulról építkező vállalkozói kezdeményezések, vagy éppen a hagyományok újragondolása, mind visszaköszönnek a programok között.

Aki tud valamit, segítsen megtalálni a kerékpárt.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter