Itt figyel majd Pécsen a Mindent Látó és Rögzítő traffipax

Megtudtuk, hol szerelik fel Pécsen azt a szuperkamerát, amely 360 fokban mindent lát és folyamatosan rögzít az égvilágon! Egy bizottsági  előterjesztés libbentette fel a titok fátylát. 

Mindenkit megkímélünk attól, hogy az olvasmányosnak egyáltalán nem nevezhető anyagon átrágja magát. A lényeg az, hogy a “Fix komplex közlekedési Ellenőrzési Pont megnevezésű mérőműszereket tartó szerkezetet” a Budai Vám nyugati oldalán a 6-os út Zsolnay Vilmos utcai részén szerelik majd fel, az út déli, azaz városból kifelé tartó pályatest fölé.

hirdetés

Ez a szupertraffipax nem vicc, mert képes valós időben rögzíteni azt, ha egy autós átlépi a záróvonalat, megszegi a behajtási tilalmat, netán nincs bekötve a biztonsági öve, de még az útvonal- és behajtási engedélyeket is képes ellenőrizni a rendszám alapján. Mellékesen pedig folyamatosan figyeli a forgalmat és jelzi, ha a torlódásokat.

Baranyában meg nem erősített információk szerint Kozármislenyben az 57-es út és a Kinizsi utca kereszteződésében, Mecseknádasdon a Jókai u. 8.; Sásdon a Szent Imre utca 13.; Szigetváron 6-os főúton és 67-esen lesznek a mindent látó traffik.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter