Izgalmas ízekkel, baráti árakkal és családias hangulattal támad az új Eozin!

Az elátkozott, Színház téri étteremben (ahol eddig semmi nem sikerült igazán), most valami olyan kezdőtött el, ami több, mint ígéretes Pécsen.

A Színház téri saroképületben eddig semmi nem működött igazán, pedig a pécsi belváros egyik legjobb helyéről van szó. Feladta itt a fine dining-al próbálkozó Enoteca & Bistro Corsó, hiába “segített be” egy idő után – már erősen a leszálló ágban – a Nappalis csapat; pár hétig élt csak a szilveszterkor megnyitó Corsó is, majd újra lehúzták a rolót az étteremben. Most azonban valami olyan kezdődött el ott, ami több mint ígéretes Pécsen.

hirdetés

Igazi pécsi

Ehhez igazából csak pár működő elemet kellett egymás mellé tenni: több, mint 20 éves pécsi vendéglátói tapasztalatot (Csöme); egyszerű, allűröktől mentes, de mégis izgalmas, kifogástalanul elkészített ételeket (Lokodi Ákos); és azt a családias hangulatot, ami a régi Eozint is jellemezte. Úgy tűnik, ennyi elég is volt!

eozin4

Az új Eozin legizgalmasabb része kétségtelenül a tér, vagy inkább a dekor radikális átalakítása, a korábbi hideg, ötlettelen belsőépítészeti koncepció alaposan átalakult szerencsére: kézzel és fából készült, egyedi asztalok, könyves-dekor polcok és vitrinek között lehet enni és inni, és most először az emeleti részt is jól kitalálták, ahol egy második pult is helyet kapott.

Kajában is erős: 16-tól 60-ig!

eozin6

A kép nagyítható!

Lokodi Ákos, az RTL Konyhafőnök műsorát is megjárt pécsi kreatív séf alaposan kitalálta a koncepciót. Semmi flanc, semmi allűr, hanem tisztességes, izgalmas ételek az oldszkúltól a hamburgerig, hogy mindenki (16-tól 60 éves korig) megtalálja, amire vágyik. Az étlapon jól elfér egymás mellett a velős pirítós, a lecsós kacsamáj, a különféle halas-, valamint grill ételek és a hamburger is.

A maradék velős pirítós... Egyszerre lehetetlen megenni, akkora!

A maradék velős pirítós… Egyszerre lehetetlen megenni, akkora!

Mindezt pedig a pécsi belvárosban igen baráti áron kínálják, ráadásul nem “ételminta nagyságú” adagokkal.

Van napi ajánlat is 1750 forintért, ami ugyan némileg húzósabb összeg egy átlag menünél, de ezért egy háromfogásos ebédet kapunk üdítővel, amitől garantáltan rendben leszünk estig, de talán másnap reggelig is.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter