JOGOK

Az OK!PÉCS hírportálon (továbbiakban „lap”) található tartalom a BL Média & PR Ügynökség Kft. (továbbiakban “Kiadó”) szellemi tulajdona.

A Kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül nem engedélyezett a lap egészének vagy részeinek bármilyen technikával és formában történő feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az OK!PÉCS hírportál oldalai és tartalmai szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, s azt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni nem engedélyezett. Nem engedélyezett továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
 nem módosítja az eredeti információt a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 A hivatkozás formája: OK!PÉCS független hírportál vagy OK!PÉCS.hu hírportál.

Az okpecs.hu domainnév, valamint az „OK!Pécs” és az „OK!PÉCS.hu” név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Kiadó előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, nem engedélyezett azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Kiadó és az OK!PÉCS szerkesztősége pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Az MTI valamint az EPA hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Facebook

Twitter