Július közepe előtt biztosan nem derül ki, kit indít a Fidesz Pécsen

Hivatalosan legalábbis. 

Bár információink szerint holnap döntés születhet Pécsett, a Fidesz országos választmánya csak később dönt majd a polgármester- és képviselőjelöltekről. Így július közepén várható hivatalos döntés az ügyben, csak ezután fogja a párt megnevezni a jelöltjeit helyi szinteken.

hirdetés

Mivel azonban, amit két ember tud, az nem sokáig marad titok, így szinte biztos, hogy napokon belül kiderül majd, kit akarnak a pécsiek csatába küldeni a polgármesteri székért. Korábbi cikkünkben már megírtuk, milyen nevek vannak terítéken, információink szerint közülük kerül majd ki A JELÖLT, ha a pécsiek döntésével egyetértenek a párt vezetői is.

Lehetnek azonban meglepetések is!

A Fidesz jól láthatóan egyáltalán nem kampányol Pécsen, és nem látszik semmiféle izgalom a párton, Hoppál Péter, helyi elnök is magabiztosan nyilatkozott az EP-választás után – szűk körben.

Bár az EP-választást ki-ki a maga szájíze, és matematikai képességei szerint értelmezi, az biztosnak tűnik a jelen állás szerint, hogy se a Fidesz, se az ellenzék nem lehet biztos semmiben Pécsen.

(Borítóképünk Marsalkó Péter pécsi fotóművész fotója)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter