Kedden lemondott, mert börtönben volt, ma bizottsági elnök lett

Nem volt sokáig munka és feladat nélkül a kedden lemondott harkányi alpolgármester, akiről kiderült, hogy  súlyos testi sértés és nemi erőszak kísérlete miatt indult ellene büntetőeljárás korábban.

Éva Ferenc a gyorsan és látványosan lezavart vallomástétel után is élvezi a párt támogatását, és a fideszes frakció tagja marad az önkormányzatban, amely gyorsan kompenzálta is őt a lemondásért – írja az Index.

A csütörtök délutáni testületi ülésen, miután hivatalosan is megtörtént a lemondás, az alpolgármesteri posztra Kecskeméthy Pált, a Jogi és Szociális Bizottság tagját választották. Éva Ferenc cserébe elfoglalhatta Kecskeméthy megüresedett helyét a bizottságban, valamint a harkányi fürdő felügyelőbizottságában.

De a jelek szerint ez még kevés volt ellentételezésnek – olvasható a lapban. Éva Ferenc csütörtökön megkapta az önkormányzat pénzügyi bizottságának elnöki posztját is.

Büntethető-e valaki kétszer ugyanazért?

Nagyjából ezt fejtegette Friderikusz Sándor az ATV-ben a Kiss László ügy kapcsán, kifejtve, hogy “A magyar nyilvánosság még ebben az állandó erkölcsi kivégzésekhez szoktatott országban is példátlan hőstettet hajtott végre a múlt héten: nem egészen három nap alatt megsemmisített egy embert.” Az ügy némileg párhuzamba állítható a harkányi alpolgármesterrel is.

Az ATV egyébként közleményben határolódott el a népszerű tévéstől, azt írták, hogy “A fenti műsorban elhangzott vélemények nem tükrözik az ATV álláspontját, azok kizárólag a műsorvezető és a műsor vendégének véleménye. Az ATV elhatárolódik a műsorban elhangzott gondolatoktól.”

(Borítókép forrása: Facebook, Új Harkányi Hírek)

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter