Kellene jegy a nyolcaddöntőre? Van! Sőt, Pécsről még repülővel is mehet.

Lyon, 2016. június 22.
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkõzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
MTI Fotó: Illyés TiborLyon, 2016. június 22. Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkõzésen, Lyonban 2016. június 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

A kieséses szakaszra is az UEFA értékesíti a jegyeket – összeszedtük a legfontosabb információkat.

Már kedd este eldőlt, hogy a magyar válogatott továbbjutott a csoportkörből, így bár szerda késő estig nem derül ki, hogy ki ellen és hol lép pályára a csapat a tizenhat között, mégis időszerű a jegyekkel kapcsolatos információkat megosztani.

hirdetés

A jegyeket a kieséses szakaszban is az UEFA értékesíti, de a jegyárusítás kezdetének időpontját még nem hozta nyilvánosságra, ezért érdemes folyamatosan tájékozódni a nemzetközi szövetség jegyértékesítési oldalán. A Magyar Labdarúgó Szövetség nem árusít jegyeket, de szeretné, hogy minél több magyar szurkoló buzdítsa a csapatot a következő meccsén is, ezért minden rendelkezésünkre álló információt azonnal közlünk a szurkolóinkkal a megszokott kommunikációs csatornákon.

Az UEFA az eddigi jegyértékesítési fázisokban a jegyek legnagyobb részét már eladta, így csak korlátozott számban érhetőek el belépők a kieséses szakaszban. Még most is bárki regisztrálhat a jegyvásárlásra vagy a korábbi regisztrációjával igényelheti majd a jegyeket. A jegyértékesítési oldalon piacra dobott jegyeket “érkezési sorrendben” lehet megvásárolni – ezért is érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalt. A nyolcaddöntőben a jegyárak a csoportköri árakkal megegyezőek.

Azok az előrelátó szurkolóink, akik Follow My Team jegyeket vásároltak a Voucher Exchange Pointokon vehetik majd át a jegyeiket. Fontos, hogy a jegyátvételt ne az utolsó pillanatra hagyják, mert az UEFA szerint is nagy sorok várhatóak az átvételi pontokon. Az átvételi pontok pontos helye az egyes stadionokban itt érhető el.

Pécsről repülő indul Franciaországba?

A Pécsi Újság szerint chaertejárat(ok) indulhatnak a Pogányi Repülőtérről a magyar meccs helyszínére. Úgy tudják, az önkormányzat is beszállna a költségekbe, ezért a piaci árnál olcsóbb lenne a repülőjegy ára. Kb. 70 ezer forint, oda-vissza. Még folynak az egyeztetések, tehát semmi sem biztos.

(via MLSZ, Pécsi Újság, Fotó: MTI/Illyés Tibor)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter