Keményen rágyúrt az utolsó támogatott lakástakarék ügyletekre a pécsi Fidesz-KDNP-s képviselő

Akinek persze pénzügyi tanácsadóként ez a dolga. Viszont képviselőként így már nehezebb lesz védenie a fideszes álláspontot, amiért a párt azt kezdeményezte, szüntessék meg a lakástakarékok után járó állami támogatást.

Nagyot ment a pécsi Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő, Grób Gábor egyik Facebook posztja, amiben gyakorlatilag utolsó pillanatos ajánlatként hirdeti, hogy nála még lehet államilag támogatott lakástakarék ügyletet kötni.

hirdetés

Grób poszt

A poszt azonnal bejárta a médiát, ami nem is nagy csoda, hiszen Fidesz-KDNP-s képviselőként van némi hírértéke annak, hogy ilyen ügyletekre buzdít, miközben Budapesten párttársai éppen az állami támogatás beszüntetéséről döntöttek.

Nagyjából “ennyi csont” van ebben a történetben, ami persze nem kevés, bár némileg tompítja az ügy súlyát, hogy Grób Gábor civilben pénzügyi tanácsadó. Nyilván neki az a dolga és érdeke, hogy minél több lakástakarék szerződést hozzon tető alá, hiszen ebből él.

A kommentekből azért világosan látszik, hogy igen nagy zűrzavart okozott az állami támogatás hirtelen beszüntetése, amit semmilyen magyarázat, egyeztetés nem előzőtt meg az elmúlt hetekben.

Grób komment1_jav

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter