Kik ellen fakadt ki Tiffán Zsolt – kérdezték meg a Parlamentben

Kisebb őszödi beszédnek is beillett Tiffán Zsolt minapi kirohanása, aki többek között az írta: Viktor! Vedd már észre!!!Ezek maffiózók!!!! Hétfőn még a Parlamentben is magyarázkodnia kellett emiatt Lázár Jánosnak.

A kemény szavakkal és kijelentésekkel teli esszé téma volt a Parlament hétfői ülésén is.

Tóth Bertalan (MSZP) azt firtatta, kik azok, akik ellen kifakadt a fideszes Tiffán Zsolt a támogatások felhasználása miatt. Indítanak-e vizsgálatot az ügyben? – kérdezte. Szóvá tette azt is, hogy lassan halad a 25 milliárd forintos Ős-Dráva-program.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, nem beszélt még az ügyben Tiffánnal, aki szerinte karakteres személyiség, mint a borai. Ez azt jelenti, hogy őszintén és világosan beszél mindig – mondta. Hozzátette: az országgyűlési képviselő az Ős-Dráva-program megvalósítása kapcsán komoly küzdelmet folytat, hogy a kormány ígéreteit megtartsa. Közölte, a program késése miatt ő is hibás, mert a közbeszerzési felügyelet vagy tucatszor tagadta meg a közbeszerzés elindítását.

Ugyanakkor a miniszter jelezte, nem tudja, kikre utalt Tiffán Zsolt, de fontosnak tartotta, hogy felmeri vállalni a véleményét.

(via MTI)

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter

Google Plus