Kimaxolta az önkormányzati lap a lehetetlent

Felrobbantotta az internetet a Pécsi Hírek eheti kiadása. Páva Zsolt és Orbán Viktor ugyanis Marty McFly és Doki bőrébe bújtak. Na de miért?

Újra az országos médiumok címlapjára került Pécs, ami jó hír! Ezúttal azonban nem azzal, mint legutóbb, amikor Orbán Viktor a halálbüntetésről beszélt Pécsen, hanem ezzel:

pécsi hírek lapEz az önkormányzat által is támogatott hetilap friss címlapja.

A címben azt írtuk: kimaxolták a lehetetlent. A lehetetlen az, hogy sokadszor írnak ugyanarról a sztoriról, vagyis a miniszterelnök “pécsi csomagjáról”. Egész pontosan harmadszor írnak azokról a fejlesztési tervekről, amiket a miniszterelnök bejelentett hetekkel ezelőtt. Orbán Viktor pécsi roadshowja óta ugyanis ez a harmadik, ezzel a témával foglalkozó címlap (1. Páva legjobb szerződését kötötte, 2. Garancia a pécsi fejlesztésekre, 3. A jövő elkezdődött). Aki nem hiszi, az itt csekkolhatja.

Az országos netes lapokban most megy a találgatás, hogy vajon gigászi seggnyalásról vagy inkább valami sajátos eszközről van-e szó, bár inkább az első verzióra szavaz a nagy többség. A kétségek azért merülhettek fel, mivel a HVG öt évvel ezelőtt már ellőtte ezt a poént, igaz akkor negatív előjellel. Akkor Orbán Viktor volt doki és Lázár János volt Marty a Vissza a jövőből! a cím pedig ez volt: Vissza a közösbe (a 98%-os végkielégítésekre kirótt adó volt akkor a lap témája).

Szerinted seggnyalás vagy nem?

Eredmények

Loading ... Loading ...

A magunk részéről egyébként megvédenénk a koncepciót, nem csak azért, mert kollégákról vagy jót vagy semmit, hanem mert így tuti, hogy elolvassuk a cikket (elolvastuk). Harmadszor is!

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter