Kísértetként üldözte szerelmét a leszbikus pécsi nő

Szószerint! A baj az volt, hogy nem talált viszonzásra. Kegyetlen bosszút állt.

Ismeretlenül zúgott bele egy nőbe egy másik Pécsen. Először csak a Facebookon küldözgetett üzeneteket vágya tárgyának a nő, de mivel ezekre nem kapott választ, bedühödött. Végül 3 éven keresztül terrorizálta a szerencsétlen nőt.

hirdetés

Éveken keresztül zaklatta “szerelmét” a leszbikus nő: némán figyelte a házánál, de éjjelente is meglátogatta és megpróbálta kivégezni a kutyáit is. Bottal verte a kerítést éjszakánként, általában hajnalai 2 és 4 között (20 perces ismétlésekkel), hogy senki ne tudjon aludni. Napközben szeméttel és kövekkel dobálta tele a kertet, de a temetőből lopott koszorúkat is előszeretettel aggatott ki a kerítésre.

Mégsem ezek voltak a legdurvábbak, hanem a napközbeni követések. Többször is előfordult – tudtuk meg a Baranya Megyei Főügyészségtől, hogy gyalog követte az asszonyt az utcán, majd amikor az autba ült, akkor az autó után futva próbálta meg követni imádottját.

Az asszony végül nem bírta tovább és felejentést tett. A leszbikust elkapták, a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség pedig zaklatás vétsége miatt emelt vádat ellene.

(via Baranya Megyei Főügyészség)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter