Kitört a csülökháború Pécsen!!!

Nem vicc, nem ámítás, ételhalálharc folyik Pécs-Patacson a csülök miatt. 

A történet némileg abszurd, de abszolút magyar!

hirdetés

Volt a Fekete Kutya söröző a Pellérdi úton, ahol anno kitalálták a csülkös kajákat. Annyira bejött a buli, hogy százak, ezrek vándoroltak ki Patacsra az ételekért, de még Budapestről is érkeztek vendégek. Az üzlet valóban beindult, olyannyira, hogy az üzemeltetők kinőtték a kocsmát és egy nagyobb helyet kerestek -a környéken. Némi viszontagság után mindössze pár házzal arrébb meg is találták a megfelelő házat, júniusra el is készülnek az átalakítással.

csülök

Az eredeti!

Napokon belül megnyit viszont a Csülök Ház nevű hely az eredeti Fekete Kutya helyén. Ez pedig kiverte a biztosítékot sokaknál.

A Patacsi Pilvax lokális lap már egyenesen arról írt, hogy “Csülkös harc folyik Patacson” és a kis “falu alaposan felbolydult az elmúlt három hétben”. Gyakorlatilag ugyanis a jól menő Csülök Bár ötletét nyúlta le egy szomszéd.

A felállás tehát a következő – írja a helyi lap: Most már „Eredeti Csülök bár” névvel a Pellérdi út 31-ben fog nyitni a jól bevált és megszokott Csülök bár, (bár csak júniusban) míg a Fekete Kutya helyén fogja üzemeltetni valaki az ellopott ötlet alapján a „Csülkös Ház” nevezetű vendéglátó egységet (a névválasztáson sem törte agyon magát az új fiú) talán már a jövő héten.

Aki mélyebben követné a csülökháborút, az errefelé nézelődjön.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter