Kitüntette a belügyminiszter a PTE kancellárját

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, a „Köz szolgálatáért érdemjel arany fokozata” kitüntetésben részesítette Jenei Zoltánt, a Pécsi Tudományegyetem kancellárját.

A közgazdász végzettségű Jenei Zoltán ötödik éve látja el az Egyetem kancellári feladatait, szakmai kvalitásainak köszönhető, hogy mára a PTE hiteles és stabil gazdálkodású szereplője a Dél-Dunántúli térségnek. Újra indította a régió gazdasági, társadalmi és kulturális szereplői közötti párbeszédet, ezáltal új lendületet adott a nagymúltú intézmény és annak környezete közötti kapcsolatoknak – közölte a PTE közleményében.

hirdetés

Jenei Zoltán PTE kancellár

Az egyetem tudatta azt is, hogy jelentős a szerepe abban is Jeneinek, hogy a Modern Városok Program keretén belül jelenleg is zajló egyetemi fejlesztések látványosan haladnak. Ezen változásokból nem csupán a Pécsi Tudományegyetem, hanem Pécs városa, a civil szféra, az ifjabb generációk, az egyetemi hallgatók, a kis- és középvállalkozások is sokat profitálnak, és hosszú távon dinamizálhatják a régió versenyképességét is.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter