Kolbászt árul az utcán a Dunántúli Napló volt főszerkesztője, aki a Dunántúli Naplóban hirdeti most a boltot!

A Centrum Parkolóban lehet megkóstolni a Reinpold’s KOLBice-t, 11 és 15 óra között.

Hivatalosan idén március óta, nem hivatalosan viszont már tavaly ősszel tudni lehetett, hogy új tulajdonossa van annak a kiadónak, amihez a Dunántúli Napló és még számos megyei napilap tartozik. A tulajdonosok között Mészáros Lőrinc is felbukkan, erről még közleményt is kiadtak korábban.

Már tavaly decemberben megírtuk, hogy lecserélték az addigi főszerkesztőt és felelős szerkesztőt is a lapnál, az újat pedig osztották is rendesen egykori kollégái és barátai, ami távolról sem volt elegáns.

Most viszont egy érdekes hirdetésre bukkant egyik olvasónk a Dunántúli Napló online kiadásában, ahol is Póré László, aki tavaly decemberig a lap főszerkesztője volt (többek között) új vállalkozását promózza. Frencsájz rendszerben működteti ugyanis a Reinpold’s KOLBice-t Pécsett a Centrum Parkolóban.

hirdetés

naplo pr

“Már Pécsett is kapható az utóbbi évek egyik legötletesebb és legfinomabb utcai étele, a Kolbice. A klasszikus kenyér és kolbász párosítást egészen újszerű tálalásban kóstolhatjuk meg, ha hétköznap délidőben felkeressük a Centrum-parkolóban álló street food kocsit. A roppanós, fűszeres grillkolbászkákat jó ízű, forró kenyértölcsérben kapjuk kézbe, különféle szószokkal és választható egyéb feltétekkel. Vannak állandó összeállítások, de ki-ki maga is megalkothatja a tökéletes kompozícióját” – szól a PR cikk a Naplóban.
póré lászló
Aki megkóstolná, az hétköznap 11 és 15 óra között megteheti a Centrum parkolóban, de például a villányi bulikban is (Ha péntek, akkor Villány), vagy éppen a mohácsi rozéfesztiválon is.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter