“Költözzön Orbán Viktor a pécsi Fellbach utcába”!

Ezt javasolják azok a lakók, akiket rettegésben tart egy roma család a tömbházban. Drog, kurvák és stricik, harci kutyák terrorizálják a tömbházban élőket, akiknek gyakran meg kell küzdeni az összeszart és televizelt  lépcsőházzal is. A legrémisztőbb azonban az éjjeli kopogás! Bár a rendőrség gyakori vendég az épületben – a hatóságok egyelőre tehetetlenek.

Már az önkormányzat Közgyűlésén is téma volt a pécsi Fellbach utcai tömbház ügye, amelyben egyetlen roma család teszi pokollá az ott élők életét. A sztorit eredetileg a Jobbikhoz közel álló N1TV dobta be, és a városvezetőknek is Fogarasi Gábor a párt pécsi képviselője adta elő a panaszokat.

hirdetés

Röviden arról van szó, hogy a pár éve elkészült, 70 lakásos társasházba költözött egy változó létszámú roma család, akik azóta rettegésben tartják a szomszédokat. Fürtön Tamás, közös képviselő szerint nem fizetnek közös költséget, sőt semmiféle közüzemi díjat, nincs se áram, se víz a lakásukban, de ez nem zavarja őket semmiben, mint ahogy a lakásukra bejegyzett 18 milliós végrehajtás sem.

Harci kutyákat futtatnak a lépcsőházban, ahol előszeretettel dohányoznak is, néha pedig össze is szarnak és vizelnek. Kurvák, stricik, dorogosok fordulnak meg a kecóban – mesélik a szomszédok, akik leginkább az éjjeli kopogtatásoktól rettegnek, amikor a család egyes tagjai, ismerősei megpróbálnak bejutni a szomszédokhoz.

hirdetés

Bár a pécsi Jobbikos képviselő tisztában van vele, mint mondta, hogy ez nem az önkormányzat hatásköre, sokkal inkább a rendőrségé, de mégis nagyon szeretné, ha a városvezetés mellé állna, és a pécsi rendőrkapitánnyal közösen tartanának egy bejárást a háztömbben.

Az egyik asszony szerint megoldást csak az jelentene, ha Orbán Viktor költözne a szomszédba, akkor ugyanis biztosan “eltakarítanák” a necces szomszédokat.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter