Könnyen lehet, hogy pécsi lesz az Év Turisztikai Attrakciója

Egyelőre a második helyen áll a Zsolnay Negyed az országos rangsorban, de még tart a szavazás, tehát bármi lehet. A Nyíregyházi Állatparkot kellene “legyőzni”.

A Szállás.hu midnen évben meghirdet követői között különféle versenyeket, idén az Év Turisztikai Attrakcióját keresik, illetve szavaztatják meg. Vagyis arra kíváncsiak, mi tetszett leginkább a Magyarországon kirándulóknak.

hirdetés
Zsolnay Kulturális Negyed

Pécs a Zsolnay Negyeddel van versenyben, egyelőre a második helyen áll a város. (Fotó: ZSKN Facebook)

Komoly látványosságokra lehet szavazni (mint például Aggteleki-cseppkőbarlang, Gödöllői Királyi Kastély, Festetics-kastély, Miskolctapolca Barlangfürdő, Fővárosi Állat- és Növénykert, Pannonhalmi Főapátság, stb.) és egyelőre Pécs a második helyen áll a Zsolnay Kulturális Negyeddel. Az első – most még – a nyíregyházi állatkert.

Október 31-ig lehet azonban szavazni, és komoly verseny csak Pécs és Nyíregyháza között folyik, utóbbi több mint ezer szavazattal vezet egyelőre.

Ha szeretné, hogy pécsi legyen a év fő turisztikai attrakciója, akkor ITT LEHET SZAVAZNI a városra, illetve a kulturális negyedre.

Keressük az Év Turisztikai Attrakcióját!

2017-ben szeretnénk megtalálni az Év Turisztikai Attrakcióját. Hévíztől Gyuláig 16 látnivaló közül lehet választani az alábbi szavazólap segítségével.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter