Kezd Falus ferenci magasságokba emelkedni a baloldal pécsi kampánya

Le “zengővárkonyizta” Mellárt a baloldal pécsi favoritja. Ilyen elegánsan sikerült lereagálnia Péterffy Attilának, hogy Mellár Tamás a sajtóban kritizálta és mondta el, hogy ő a maga részéről nem tudja támogatni a balliberális polgármester jelöltet. Mindeközben egy másik, nagyon ismert ellenzéki aktivista is nekiment Péterffynek, ráadásul nyilvánosan.

Szépen dagad az ellenzéki szappanopera Pécsen: a Mellár-Péterffy háborúba beleállt Heindl Péter ismert pécsi ellenzéki aktivista is, akit szintén sikeresen “aktivizált” Berkecz Balázs (ex-Együtt) remek posztja, amiben trógernek nevezte Mellárt és Tóth Bertalan MSZP elnököt is. Erre ugye Mellár Tamás reagált, és újra megerősítette, hogy ő a maga részéről nem tudja támogatni a baloldal pécsi emberét, mert nem jó polgármester jelölt.

hirdetés

Ebbe a posztba lépett be új versenyzőként Heindl Péter, aki szintén beleszállt Péterffy Attilába, talán a Mellár által is belebegtetett, vagy nem cáfolt

Fidesz-MSZP paktum miatt, aminek “eredménye” lett a pécsi balliberális polgármester jelölt.

Mondjuk nem először, az is igaz, mert korábban már megkérdőjelezte egy „közüzemi cég középvezetőjének” alkalmasságát. (Erre akkor reagáltattuk is Péterffyt.)

Most Heindl megerősítette újra, hogy mit tett le valaha Péterffy az asztalra?

Heindl1

 

Persze ezt Berkecz sem hagyta szó nélkül…

Heindl2

A nap híre azonban mégsem ez volt, hanem az, hogy Péterffy a saját fórumán “le zengővárkonyizta” Mellár Tamást, amikor arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy épp balról éri kritika.

“MELLÁR TAMÁS VÉLEMÉNYE PERSZE FONTOS, DE Ő MÉGIS CSAK EGY PÉCSI – BOCSÁNAT, ZENGŐVÁRKONYI”

– szállt bele az országgyűlési képviselőbe.

Mindeközben a Facebook bugyaraiban a kommentelők egyre inkább Mellárral kezdenek egyetérteni. Van, aki szerint a pécsi balliberális polgármester jelölt inkább Megdgyessy Péterre…

megya

… mások szeirnt inkább Falus Ferencre hasonlít.

Falus Ferenc

Síró gyerek, ló és csíkos zokni klumpával

Fiatalabb olvasóink kedvéért érdemes felidézni Falus Ferencet, aki Tarlós István kihívója volt balról. A HVG anno tűpontosan írta le a helyzetet, amikor a botcsinálta polgármester jelölt beizzította a kampányt. Volt ott minden: síró gyerek, ló, csíkos zokni klumpával, egy röhögő operatőr és persze a jelölt.

Hálistennek videó is készült erről, ami most is elérhető:

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter