Lebukott a parkolóban rosszalkodó Marianna és Edit

Olyat csináltak, ami már már felfoghatatlan. Ráadásul nyilvánosan. A rendőrségi közlemény minden szava arany, nem is csorbítjuk meg semmivel.

“Sz. Edit 38 éves pécsi lakossal szemben indult büntetőeljárás, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 10-én 9 óra 50 perckor személygépkocsijával Pécsett, a Zrínyi utcában parkolt, és ehhez idős hozzátartozója mozgáskorlátozott igazolványát használta fel.

hirdetés

A beszerzett adatok alapján jogosulatlanul parkolt a gyermeke részére kiállított mozgáskorlátozott igazolvánnyal P. Marianna 40 éves pécsi lakos is, akit 2015. szeptember 10-én 10 órakor Pécsett, a Bajcsy-Zsilinszky utcában lévő parkolóban vontak intézkedés alá a rendőrök. Az igazolványok tulajdonosai egyik esetben sem tartózkodtak a helyszínen.

A járőrök mindkét nőt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A terhükre rótt bűncselekmény elkövetését elismerték, velük szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a büntetőeljárást. “

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter