Lehet, hogy a Halott Pénz menti meg a Valami Amerika 3-at?

Már, ha meg kell menteni egyáltalán.

Már csak pár nap, és a mozikban újra ott lesz az egyik legsikeresebb magyar produkció, a Valami Amerika harmadik része. A nézettségi rekordot felállító első rész után a második szintén igen sikeres volt, ezért a producer és a rendező a mostani, harmadik résztől is ezt várja.

hirdetés

A Valami Amerika egyik sikerének titka a zene. A Bon-Bon filmzenéje máig sem kopott ki a rádiókból és a fülekből.

A második rész azonban kissé megcsúszott zeneileg, ez most is érezhető a hallgatottsági számokon.

hirdetés

A harmadik rész előtt egyelőre Majka, Pásztor Anna és Curtis zenéje (Valami Rap ✖ Valami Amerika 3.) jött ki, de brutális osztást kaptak a kommentelőktől.

A decemberi megjelenés óta 263 ezer kattintásnál jár a szám a Youtube-on, ami harmatgyenge ahhoz képest, hogy Majka az egyik legtöbbet hallgatott magyar előadó.

Halott Pénz felrobbantotta a rádiót és a Youtube-ot

A Valami Amerika 3. másik betétdala pár napja jelent meg csak hivatalosan. Halott Pénz Mindenre ráveszel című száma viszont négy nap alatt termelt közel annyi kattintást, mint Majkáék zenéje másfél hónap alatt.

Imádják a számot – ez a kommentekből is lejön, hát még a Facebookos terjedésből és megosztásból.

A kérdés az, lesz-e ez is olyan sikeres mint a Bon-Bon egykori dala?

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából? (via Port.hu) 

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter