Lehúzza a rolót a Palatinus hotel is Pécsen?

Idén 170 éves az egykor szebb napokat látott Nádor Szálló, a hír kapcsán viszont a tulajdonos cég vezérigazgatója azt mondta, ha nem lesz valami változás, akkor a Palatinust is becsukják.

A Hotel Kikelet pár hónappal ezelőtt húzta le a rolót – lehet, hogy végleg, a Pátriát már régen bezárták, most viszont kiderült, hogy a Palatinusra is ez várhat.

hirdetés

Hotel Palatinus 02

A BAMA ír az idén 170 éves Nádorról, a legendás pécsi szállóról. A Danubius Hotels Group vezérigazgatója szerint semmilyen terv nincs a felújításra, de esély sem sok, hogy újra működjön. Sőt, a helyzet még ennél is rosszabb.

– Pécsiként duplán sajnálom, hogy nincsenek jó híreim. A városban a gazdasági környezet és az idegenforgalmi mutatók sem kedveznek a szállodaiparnak. A Pátriát bezártuk, hátha ez javít a Palatinus (mely egyébként a Nádorral közös területen áll) működésén, ám ez nem jött be. Így a Nádor felújítása egyáltalán nincs napirenden, de nincs aktív tervünk az eladására sem. Ha azonban ez így folytatódik, akkor még a Palatínus sorsa is bizonytalanná válik – nyilatkozta a vezérigazgató a cikk szerint.

pecs01

(via BAMA)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter