Lelkesen ápolta azokat a kollégáit, akiket ő maga mérgezett meg!

Megdöbbentő részleteket mesélt egy munkatársa a pécsi Fekete Angyalról. 

Megdöbbentő részleteket árult el a Lokálnak annak a pécsi nővérnek az egyik kolléganője, aki ellen azért indult eljárás, mert folyamatosan mérgezte munkatársait. A kórházi dolgozó szerint a pécsi fekete angyal lelkesen ápolgatta az általa mérgezett munkatársait.

hirdetés

Szándékosan mérgezte kollégáit a Pécsi Tudományegyetem Rét utcai klinikáján egy nővér, majd maga is részt vett az ellátásukban

– tudta meg a Lokál.

A pécsi fekete angyal már évek óta dolgozott a neurorehabilitációs osztályon, ahol az elmúlt hetekben rejtélyes kór miatt sorra lettek rosszul a szolgálatban lévő ápolók, nővérek és orvosok. Valamennyien szédülésre, hányásra, émelygésre, általános gyengeségre panaszkodtak, emiatt orvosi ellátásra szorultak. A dolgozók eleinte a büfében vásárolt ételre, majd az ivóvízre gyanakodtak. Később az épület szellőzőberendezését is átvizsgálták, hátha az okozta a bajt.

Végül kizárásos alapon leszűkítették a kört,

így derült ki, hogy mindenki, aki rosszul lett, az osztályon készített mérgezett kávét és teát itta.

Ezután a kórház vezetői ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek.

A legrosszabb az volt, hogy az osztály dolgozói bizalmatlanná váltak egymással szemben. Mindenki gyanakodott mindenkire, találgatták, vajon melyikük lehet a fekete angyal. Végül kiderült, a panaszok csak abban a váltásban jelentkeztek, amelyikben 30 éves kolléganőnk dolgozott. Ő sosem lett rosszul, viszont valamennyi súlyosabb mérgezés után lelkesen részt vett a megbetegedett munkatársak ellátásában. Talán így akart több figyelmet, elismerést szerezni

– mesélte a lapnak egy neve elhallgatását kérő ápolónő.

A pécsi nyomozók az osztály minden dolgozóját kihallgatták, és ők is meglepődtek, hogy

a vétkes nővér az első kihallgatása során rögtön sírva fakadt,

majd részletes beismerő vallomást tett. Azonnal őrizetbe vették, rabosították.

A lap úgy tudja, a pécsi fekete angyal rendezett körülmények között él a szüleivel. Egyelőre lakhelyelhagyási tilalom mellett szabadlábon védekezhet. Ha bűnösnek találják, akár öt évet is kaphat.

Az ügyvédje szerint nagyon megbánta, amit tett.

(via Lokál)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter