Lemondott az LMP elnöksége

Budapest, 2019. május 26. Vágó Gábor, az LMP EP-listavezetõje beszél, mögötte Keresztes László Lóránt és Demeter Márta társelnökök, valamint Ungár Péter országgyûlési képviselõ, Józsa László és Pálvölgyi Miklós elnökségi tagok (j-b) az LMP Fortuna hajón tartott erdeményváróját követõ sajtótájékoztatón az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. Az LMP elnöksége lemondott, miután a párt nem szerzett mandátumot a választáson. MTI/Szigetváry Zsolt

Budapest, 2019. május 26.
Vágó Gábor, az LMP EP-listavezetõje beszél, mögötte Keresztes László Lóránt és Demeter Márta társelnökök, valamint Ungár Péter országgyûlési képviselõ, Józsa László és Pálvölgyi Miklós elnökségi tagok (j-b) az LMP Fortuna hajón tartott erdeményváróját követõ sajtótájékoztatón az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. Az LMP elnöksége lemondott, miután a párt nem szerzett mandátumot a választáson.
MTI/Szigetváry Zsolt

Lemondott az LMP elnöksége, miután a párt nem szerzett mandátumot a vasárnapi európai parlamenti választáson – jelentette be Keresztes László Lóránt társelnök.

hirdetés

(via HírTV)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter