Leszedi a kormány a Soros-plakátokat!!!

Pedig még tépkedni is szabad, de mostmár mindegy.

Épp a napokban írtunk arról, hogy simán lehet tépkedni a Soros-plakátokat is, erre itt a mai hír, miszerint hivatalosan is leszedik mindehonnan.

hirdetés

Bátran lehet plakátokat tépkedni, csak előtte szólni kell a rendőröknek! – OK!PÉCS

Mert, ha ez “tüntetés”, akkor semmi gond, ezt a bíróság is megerősítette. Mondjuk a plakát cég azért perelhet kártérítésért. Szinte divat lett atomjaira tépkedni és firkálni a különféle pártok különféle plakátjait ( mármint azok körében, akik erre valamiféle kényszert, netán hajlamot éreznek – szerk).

A kormányzati kommunikáció hivatalosan is megerősítette az atv.hu reggeli hírét: július 15 után leszedik az óriási politikai botrányt kiváltó Soros-plakátokat.

Kormányzati Tájékoztatási Központ ma délben egy közleményben tudatta, hogy

“a nemzeti konzultáció május végén ért véget. A kormány az utókampányt két szakaszban, hathetes időtartamra tervezte. Ennek megfelelően a második szakasz az eredeti tervek szerint, július 15-én zárul”.


tettyeOpen_ad


Ez a hivatalos megerősítése a portál reggeli értesülésének, miszerint Orbán Viktor szerint a Soros- és kvóta ellenes plakáthadjárattal a kormány totális győzelmet aratott, így július 15-e után a Soros-plakátokat leszedik. Azért is, mert hatályba lép a “plakáttörvény”.

Másrészt pénteken kezdődik a vizes vb, és az sem utolsó szempont a kormány számára, hogy a Soros-plakátok eltávolításával a Jobbik nem tudja olyan meggyőzően kommunikálni, hogy az ő plakátjaik eltávolításával a véleménynyilvánítást korlátozzák Magyarországon.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter