Leszúrta a saját fiát, keresik Dezsőt!

Összevesztek, majd a férfi megbökte a nevelt gyerekét, aki majdnem belehalt. Dezső bujkál, de keresik a zsaruk.

Az eset még szombaton történt, a baranyai Bostán. Otthon voltak, amikor összeveszett a gyerekkel, akit le is szúrt. A fiú súlyosan megsérült, kórházi ellátásra, életmentő műtétre szorult. Balogh Dezső a bűncselekmény elkövetése után viszont kereket oldott.

hirdetés

A férfi 44 éves, kb. 160 cm magas, köpcös testalkatú, pocakos, homloknál kopaszodó, őszülő fekete hajú, bal kezén nonfiguratív ábrával tetovált. Hosszú ujjú fehér inget, sötét szövetnadrágot és alkalmi cipőt viselt, távozását megelőzően egy zöld színű utazótáskában magához vett egy fekete színű bőrkabátot, világos színű alkalmi jellegű ruhákat, több pólót és szabadidő nadrágot.

Dezső2

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Balogh Dezső tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.
hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter