Levágta volna a csaja fejét

unnamed-4

A pécsi férfi szerint a nő ellopta a pénzét. Megfenyegette, hogy ha nem adja vissza, akkor levágja fejét. Az egészet végignézte egy 9 éves kislány is – közölte a Baranya Megyei Főügyészség.

A férfi egy pécsi szórakozóhelyen ismerkedett meg a nővel, akit felvitt a lakására. Reggel, mikor a férfi felkelt és nem találta pénzét, a nőnek esett, mert az szerinte ellopta. A nő tagadta, hogy eltette volna a pénzt, erre a férfi egy konyhakéssel kezdte fenyegetni, a nyelével többször meg is ütötte majd a nő fejét a falba verte.

– Majd a kést a torkához helyezte azzal, hogy levágja a fejét, amennyiben nem adja vissza a pénzét. Nyomatékul az elkövető a nő több hajtincsét is levágta – közölte az ügyészség.

A levágott hajtincsek!

A levágott hajtincsek!

Időközben a férfi 9 éves kislánya is felébredt, aki részben szemtanúja volt az eseményeknek. A férfi fogta a gyermeket és levitte a szomszédos élelmiszerboltba és ott egy eladó gondjaira bízta.

– Ez idő alatt a lakásba bezárt nő egy ismerősét telefonon értesítette, aki – miután a lakásba visszatérő vádlott továbbra sem engedte el a hölgyet – az ajtót betörte és a lakásból kimenekítette – írta az ügyészség, amely szerint a férfi akár 8 évet is kaphat.

unnamed-3

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter