Leves, süti, dinamit: itt a Junkie Jack Flash klipje

Sokak szerint ők játsszák e pillanatban a legpörgősebb fiatal rock and rollt az országban. A pécsi zenekar új nagylemeze szeptember 5-én jelenik meg, és még az is lehet, hogy késsel-villával megeszik az országot. A HVG több figyelmet érdemlő zenekarokat bemutató egy.két.há sorozatának keretében mutatta be a lemezelőzetes klipes dalt is.

A Junkie Jack Flash tagjai alig húszévesek, zenéjükben azonban máris ott a blues mélysége, a glam rock harsánysága, a punk rock lendülete és a rock and roll őszintesége. Dalaik és színpadi produkciójuk hallatán és láttán egyszerre csettintene a Rolling Stones, a Sex Pistols és a Guns N’ Roses – méltatja a bandát a lap.

hirdetés

A négytagú zenekar 2012-ben alakult, azóta három EP-t és egy nagylemezt jelentetett meg, de koncerteztek-turnéztak már többek közt a Kiscsillaggal, a Quimby-vel, a 30Y-nal, a Punnany Massiffal, és a Supernemmel. Az együttes az új nagylemezt hazai pályán, Pécsen, a Pécsi Est Caféban szeptember 17-én, Budapesten, a Gozsdu Manó Klubban október 14-én mutatja be.

“Az új nagylemezünk alig 40 perc, akár a régi szép idők bandáinál, viszont hangulatban, tempóban változatos album. Kinyit új ajtókat, amiken a következő lemezen ki-be fogunk közlekedni. – mesélte Szabolcs, a zenekar frontembere.

A Viszkis és a Junkie Jack Flash

A Junkie Jack Flash látható lesz Antal Nimród Viszkis című filmjében is, amit jövőre mutatnak be. A film zeneszerzőjével egy közös dalt is készítettek, melynek egy motívuma visszatérő elem lesz majd a történet során.

(via HVG)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter