Madonna koncertjének hangcuccát gyártják Pécsen

Az amerikai Harman pécsi gyárában már gőzerővel folyik a munka, bár igen nehezen tudtak összeszedni 200-300 embert. Belső infók szerint Madonna koncertjeihez használ hangcuccokat állítják össze itt – többek között. 

A BAMA úgy tudja, hogy feltöltötte az induláshoz szükséges létszámot az amerikai hangtechnikagyártó cég. Korábban azt lehetett tudni, hogy 200-300 emberre van szükségük az induláshoz, de a hírek szerint csak nagyon nehezen tudtak összeszedni ennyi embert, pedig ezrével maradtak munkanélkül az Elcoteq volt dolgozói.

hirdetés

madonna

Bár minden szupertitkos a gyárban és sok százmilliós biztonságtechnikai rendszer védi a telepet, úgy tudni, hogy az első megrendeléseik egyike egy világsztárhoz kapcsolódik. Madonna készülő koncertturnéjának hangcuccait gyártják le.

Mint arról az OK!PÉCS korábban már beszámolt, 3,5 milliárdos beruházással 420 új munkahelyet ígért a Harman amerikai hangtechnika-gyártó cég Pécsen.

A cég 64 európai és itthoni város közül választotta végül Pécset, mivel itt kapták a legnagyobb segítséget.

– A kormány 750 milliót, Pécs pedig 150 millió forintot tett bele abba, hogy ez a cég itt legyen. 20 éve nem érkezett ennyire komoly befektető ide, hat hónapig tárgyaltunk a döntés előtt – mondta korábban Páva Zsolt.

Pécs polgármestere közölte azt is, helyi adókedvezményt is kap a Harman a 150 millió forinton túl.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter