Már nem Papp Lajos szívsebész villája a legdrágább Pécsen

Egyébként most épp akciós: potom 350 millió forintért lehet megvenni.

Az egyedi stílusban 2002-ben épült háromszintes, hétszobás, 500 négyzetméteres családi ház különleges megoldásokkal, öt fürdőszobával, kör- és örök panorámával, medencével, többszintes öntözőrendszerrel ellátott 2880 négyzetméter kerttel rendelkezik. És immár csak nem a legdrágább ingatlan Pécsett, mióta leakciózták 550 millióról 350 millióra.

hirdetés

luxusvilla_papp2

Azonban még mindig eladhatatlan Pécs (sokáig) legértékesebb villája.

Az 500 négyzetméteres egyetem feletti domboldalban, a Csobolyó dűlőben lévő luxusházat dr. Papp Lajos szívsebész építette magának. A doki először fél milliárdot kért érte, de annyiért nem kellett senkinek. Most szúrtuk ki a jofgás.hu oldalon, hogy most már akciós a villa, 350 milláért vihető, és nem is rossz, ha azt nézzük, hogy a legtöbb 100 millió forint fölötti villán látszik, hogy rengeteget áldoztak rájuk, de ízlésre már nem futotta. A doki villája nem azt a vonalat követi!

papp alap

Bár hatalmas, mégis élhetőnek és ízlésesnek tűnik. A ház Aranyhegyen áll, bioházként félig a földben bújik meg, különlegesége egy hatezer kötetes könyvtárszoba.

papp3

– Nyugdíjasként Budapesten élek, már semmi sem köt Pécshez, ezért szeretném eladni a házat – nyilatkozta korábban a professzor.

A Prima Primissima, Széchenyi- és Magyar Örökség-díjas professzor Európa egyik legkorszerűbb intézményének, a Pécsi Szívgyógyászati Klinikának volt az igazgatója. A professzor saját elmondása szerint soha nem akart házat építeni, budapesti lakásából ingázott a Budapest-Zalaegerszeg-Pécs háromszögben, de a telek és a kilátás annyira megtetszett neki, hogy 1998-ban úgy döntött, megépíti álmai házát.

papp4

A legdrágább pécsi lakóingatlan egyébként egy 600 négyzetméteres ház, szintén az egyetem fölött van a doki szomszédjában, egy 5000 négyzetméteres telken a Fekete utcában. Szaunával, uszodával teniszpályával, a hirdetés szerint a kíváncsi szemektől hermetikusan el van zárva akár egy erődítmény. Most ez is akciós, fél milliárdról 380 millióra csökkentették az árát.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter