Most már pletykákat is bevet az MSZP, hátha beszélnek a pártról

Szakács László, szocialista országgyűlési képviselő sajtótörténetet írt ma Pécsett, amikor pletykákról tartott sajtótájékoztatót.

Miközben a Fidesz országosan népszerűsége csúcsán van – 40% körül, Pécsett pedig éppen a napokban lépték át a 107 milliárdos fejlesztési összeget, vagyis ennyit költöttek a városra, az MSZP -nek semmi épkézláb mondanivalója nincs a szavazóinak. Pécsett sincs.

hirdetés

Vaktában lövöldözik az MSZP

Szakács László ma tényként közölte azt a lapunkban megjelent, és egyébként utána cáfolt hírt, miszerint Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős pécsi államtitkára követné Páva Zsoltot a városvezetői székben.

Ő Szakács László, jobb oldalon:

hirdetés

14520501_990709777723981_6243129266970666737_n

Az MSZP politikusa szerint ez azért tény, mert mi ” az önkormányzattól nem messze álló lap” vagyunk. Ebben mondjuk téved, de a titulussal nem lenne semmi bajunk, ha ez például hirdetésekben is meglátszana (egyelőre nem látszik sajnos, még egy Soros bannert sem tudunk felmutatni).

Nagy bajban lehetnek tehát a pécsi szocialisták, ha már csak pletykák alapján tudnak sajtótájékoztatót tartani,

és némileg a szövegértéssel is küszködhetnek, hiszen korábban többször is foglalkoztunk már ilyen és ehhez hasonló szóbeszédekkel, amelyek vastagon forognak valamiért a pécsi közbeszédben.

Pár héttel ezelőtt írtunk azokról a masszív városi pletykákról, amelyek szerint Bódis József, a PTE leköszönő rekotra, illetve a kormánnyal mostanában igen jó viszonyt ápoló Szili Katalin neve bukkant fel, mint Páva Zsolt lehetséges utódja. Bódis is egyértelműen cáfolta a hírt, Sziliről pedig nehezen lehetne elképzelni, hogy igaz a szóbeszéd. Különösen, hogy őt már egykori párttársai is “undorítónak és szarnak” neveznek nyilvánosan.

“Vagyonelemek”

Szakács egy másik városi pletykát is bedobott és tényként beszélt erről, ami szerint “pécsi, stratégiai, mozdítható vagyonelemeket” vásárolna fel az állam, bármit is jelentsen ez a kifejezés. Lényegében azért hívta össze ma a sajtót az MSZP-s politikus, hogy bejelentse, ezeket “a vagyonelemeket” fel fogják cimkézni a következő napokban, mert szerintük ezek (de mik???) nem eladók!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter