Márki-Zay Péter kiakadt Péterffy Attila fényre lépése miatt

Ezzel csatlakozott Mellár Tamáshoz, aki szintén nem volt boldog. Úgy tűnik, a baloldali pártok támogatását élvező jelölt körül egyre több a galiba.

hirdetés

Úgy néz ki, hogy az MSZP és a DK, valamint talán a Momentum is, eléggé bekavart Márki-Zay Péteréknek, mégpedig mindenféle egyeztetés nélkül. Erre utal legalábbis egy friss közlemény és Mellár korábbi nyilatkozata is, amit lapunknak adott.

Az OK!PÉCS írta meg elsőként, hogy Mellár Tamás finoman beszólt Péterffy Attilának, amiért az „hirtelen” mondott egy kortesbeszédet, ráadásul nem is túl elegánsan, ugyanis az LMP szerint „megvezette” a tünetető tömeget a baloldali jelölt, akik „demonstrálni mentek, de biodíszlet lett belőlük egy kampányrendezvényen.”

Most Márki-Zay Péter üzent a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, megint Mellárral együtt. Ezt írták:

“PÉCSETT IS CSAK SZÉLESKÖRŰ ÖSSZEFOGÁSSAL LEHET RENDSZERVÁLTÁS

Az állampárt jelöltjeivel szemben minden településen a tisztességes magyar emberek teljes összefogására van szükség. Sajnálattal értesültünk róla, hogy a baloldali pártok az egyeztetés eredményét meg sem várva jelentették be saját jelöltjüket Pécsett, ezzel jogos kritikát váltva ki a jobboldali és civil ellenzék körében.

Ismételten felhívjuk az ellenzéki pártok figyelmét, hogy aki széleskörű egyeztetés nélkül indít saját jelölteket, maga is a korrupció és megfélemlítés fenntartását szolgálja. A Fidesz ellen egy olyan alkalmas jelöltet kell támogasson valamennyi elkötelezett ellenzéki és civil szervezet, aki a fideszes szavazók számára is elfogadható.

Hangsúlyozottan nem Péterffy Attila személyével, hanem az egyeztetés hiányával vannak fenntartásaink – kérjük a pártonkívüli civilek és a Jobbik helyi képviseletével 2019. január 14-re tervezett egyeztetés eredményét megvárni, ahogy eddig minden más településen is megtették ezt az ellenzéki pártok.”

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter