Matyi Dezső visszavág: lekapcsolta a PMFC szervereit

Úgy tűnik, (ismét) dúl a háború az önkormányzat és a pécsi milliárdos, ex-klubtulaj között. Most Matyi ütött egyet: kiiktatta a pmfc.hu-t.

Csak nem akar megnyugodni a hangulat a PMFC körül. Egy darabig úgy tűnt, béke és barátság van az egykori klubtulaj és az önkormányzat között, de a napokban újra elmérgesedni látszik a viszony.

Előbb Őri László sportért is felelős alpogármester tájékozatta a sajtót, hogy Matyi izomagyakkal és ügyvédekkel akart bejutni a PMFC Stadion utcai irodaházába (sikertelenül, mert nem egedték be), majd a pécsi milliárdos replikázott, hogy ugyan Őrit nem ismeri, azt se tudja ki az, de még hülyeségeket is beszél. A nagy magabiztosságban azért Matyi nem árulta el, pontosan mit is keresett kétszer a Stadion utcában.

A helyzet az, hogy Matyi Dezső a hétvége óta szintet lépett: a PSN Zrt.(ez az önkormányzati cég vette át a klubot, illetve az utánpótlást is) igazgatóhelyettese szerint kikapcsolatatta a PMFC.hu szervereit, emiatt pedig “meghalt” a klub honlapja. Szóval most ez fogadja az érdeklődőket:

pmfc honlap

Szűcs Zsolt azt mondta, új honalpot fognak indítani, addig pedig türelmet kért.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter