Meddig bírják még Simicska oszlopai Pécsen?

A Fővárosban most úgy döntöttek, mind a 700-at le kell bontania a Mahir Cityposternek, ami Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó vállalkozás. Pécsett csak 29 ilyen oszlop van, igaz, ezekért évente több mint 7 milliót fizet a cég az önkormányzatnak. A Geci-gate óta viszont Lajos kiesett a pixisből. Rezeg a léc Pécsen is?

A fővárosi közgyűlés úgy döntött, hogy felmondják a céggel kötött szerződést október 31-el, ezután pedig 60 napja a Mahirnak lebontani a hirdetőoszlopokat.

A Mahir Cityposter Simicska Lajos cége. Simicska korábban a Fidesz körüli üzleti kör meghatározó figurája volt, de februárban nyilvánosan szakított Orbán Viktorral – számol be a 444. Ez volt ugye a Gecizés.

Pécsett mindössze 29 ilyen Simicska oszlop magasodik az Ég felé, ezek 2014 tavaszától állnak, mint a cövek a városban. Egyelőre nem tudunk arról, hogy az önkormányzat fontolgatná a szerződés bontást, annál is inkább, mivel évente több mint 7 milliót kap a város a “közterület-foglalásért” cserébe.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!
  • realista

    Pesten sunyi, aljas, tetű, tipikus fideszes módon indokolták a bontást. A pécsi fideszes nemzeti szarháziak kíváncsi vagyok mikor állnak elő a farbával.

Facebook

Twitter