Még több munkaerőt keres Pécsre az ITSH

Rendesen belakja a várost a Deutsche Telekom-csoporthoz tartozó IT Services Hungary (ITSH), mert a Rákóczi úti irodaház mellett most szinte meduplázták a Nagy Lajos király úti komplexumot is további 1800 négyzetméterrel.

A cég a maga több mint 4600 fős létszámával mára nemcsak az ország legnagyobb IT munkahelye lett, hanem az ambíciózus fiatal szakemberek legdinamikusabban fejlődő közössége is, amely ma már komoly, nemzetközi projektek egyre összetettebb feladatainak az elvégzésére kap lehetőséget.

hirdetés

‘A városban dolgozó kollégáink ma már nem csupán ügyfélszolgálati feladatokat látnak el, hanem – a többi között – okosautók digitális megoldásainak a fejlesztésében, jelentős informatikai hálózatok megtervezésében, üzemeltetésében és IT-biztonságában a megteremtésében is főszerepet játszanak”

– mondta a keddi sajtótájékoztatón Chris Wilson, a nagyvállalat ügyvezetője.

Az ITSH elsősorban az ország nagy képzőhelyeivel, egyetemi karjaival kialakított stratégiai együttműködések keretében igyekszik biztosítani a folyamatos szakember-utánpótlást. A jól képzett pécsi hallgatók iránt egyre növekszik a magyar ICT szektor kereslete – hangzott el.

it services, hl04


inVENTer_ad


– Ami az ITSH-nak négyzetméterekben, új kollégákban és újabb, egyre komplexebb feladatokban mérhető növekedés, az nekünk, pécsieknek vonzerőben és megtartó erőben mérhető növekedés.

“Pécsett versenyképes tudást és európai színvonalú munkalehetőségeket, azaz jövő találhatnak a fiatalok”

– magyarázta Páva Zsolt, Pécs polgármestere.

it services, hl01

Az ITSH-nál az év végéig folyamatosan igyekeznek feltölteni azt a közel 100 új pozíciót, amelynek létrehozását a márka szolgáltatásai iránti, folyamatosan erősödő nemzetközi kereslet indokolja. Az új munkakörök meghirdetésére a következő hónapokban szakaszosan kerül sor.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter