Megdöbbentő hangfelvétel szivárgott ki a pécsi DK-tól

Kunszt Márta helyi elnök ezen azt fejtegeti, hogy kigolyózza Mellárt a balliberális polgármester jelöltjük; van aki annyit iszik, hogy reggel nem is emlékszik az esti beszélgetéskre; de szóba kerül “egy maffiózó” is, aki jóban volt Tollerrel; és az is, hogy “baloldali” helyett inkább a “civilt”, vagy “ellenzékit” kell mondani. 

Döbbenetes hangfelvétel került a Magyar Nemzet birtokába a pécsi DK taggyűléséről. Eszerint

hirdetés

teljes fejetlenség uralkodik a pécsi DK-ban,

amelynek a vezetői szerint még a saját baloldali identitásukat is takargatniuk kell a választók előtt, ha jól akarnak szerepelni az őszi önkormányzati választáson. A felvételen a pécsi DK vezetője, Kunszt Márta többször is felhívja a tagok figyelmét arra, hogy

ne a baloldali kifejezést használják, hanem az ellenzéki, illetve civil terminusokat, és emlékeztetnie kell a jelenlévőket, hogy a Mindenki Pécsért jelöltjeiként indulnak majd

– erről egyébként lapunk is írt korábban, belső információk alapján.

hirdetés

A “becsvágytól fűtött” Péterffy kigolyózza Mellárt?

A Mindenki Pécsért Mozgalom azonban kérdéses, mert Péterffy Attila ki akarja golyózni Mellárt – magyarázza Kunszt a felvételen.

A felvételeken ugyanis elhangzik:

a közös ellenzéki polgármesterjelöltnek szánt Péterffy Attilát Kunszt Márta becsvágytól fűtött emberként írja le, aki „nagyon gyorsan akar előre menni, még annak árán is, hogy a Mellár Tamást kigolyózza, ha nem sikerül vele megegyezni,

de akkor nem a Mellár lesz a Mindenki Pécsért közvetítője”. Ez azért jelenthet problémát, mert az egyesületet alapító, jelenleg független parlamenti képviselő központi szerepet játszik az ellenzéki összefogásban.

Az LMP-s nem kell, aki a villanykapcsolót sem találja, mert annyira elvont – a Jobbik viszont kell

A Péterffy és Mellár között kialakuló konfliktus azért is kedvezőtlen lenne a baloldali összefogásnak, mert a pécsi DK-s vezető szavai szerint mindkettőjüknek a Jobbik bevonása lenne a feladata az ellenzéki együttműködésbe, ugyanis a jelenleg erősen hezitáló párt nélkül „nincs sanszuk”.

– Ha a Jobbik még nem dönti el, hogy jön vagy nem, akkor kontingenst tartunk fönt nekik, hogy mindenképpen jöjjenek be, mert hát az ellenzékben negyvenszázalékosak – hangsúlyozta Kunszt a legnagyobb ellenzéki párt fontosságát.

A helyi DK-elnök arra is kitért: nem tartják fontosnak, hogy az LMP is az összefogás része legyen, s Kóbor Józsefről, a párt pécsi önkormányzati képviselőjéről azt mondta: „Ilyen elvont ember, gyakorlatilag nem találta meg a folyosón a villanyt.”

A teljes cikket IDE KATTINTVA lehet elolvasni, és érdemes is, mert olyan nevek bukkannak fel benne egyebek mellett, mint Tamon Attila, aki Toller László hírhedt barátja volt; de olvasni lehet alkoholistáról is, aki reggelre elfelejti, amit este megbeszéltek, stb.

Visszajöhet Pécs legsötétebb korszaka?

A pécsi Fidesz nagyon hosszú közleményt adott ki, amit IDE KATTINTVA lehet teljes terjedelmében elolvasni, mi csak egy gondolatot idézünk ebből, szerintük ugyanis:

“Nem térhet vissza Pécs történelmének egyik legsötétebb korszaka, ezért arra kérjük a pécsieket, legyenek óvatosak, s ne hagyják magukat megvezetni, ne engedjék, hogy Gyurcsány társai ismét lehetőséget kapjanak városunkban!”

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter