Meghalt a fejbe lőtt 11 hónapos oldi kisfiú

Saját 22 éves apja lőtte le véletlenül, amikor elsült a fegyvere. Az orvosok nem tudták megmenteni.

A Pécsi Gyermekklinikán megerőssítették a bama.hu-nak, hogy meghalt az a 11 hónapos kisfiú. A kórház október 25-én 15 órakor tájékoztatta hivatalból a rendőrséget arról, hogy a kisgyermek meghalt. A körülmények miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megváltoztatta a bűncselekmény minősítését, így most már gondatlanságból elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

hirdetés

Fejbelőtte saját, 11 hónapos kisgyermekét az apa – OK!PÉCS

A 22 éves apa töltött légpuskáját rakta le az asztalra, amikor a fegyver elsült és eltalálta a csecsemőt. Az eset dél körül történt a Baranya megyei Oldon. A kisfiút a siklósi kórházba, majd Pécsre a gyermekklinikára szállították, de annyira megsérült a feje, hogy kétséges, sikerül-e megmenteni az életét.

Decsi Tamás orvosprofesszor pár nappal ezelőtt még azt mondta: a csecsemőn idegsebészeti beavatkozást kellett elvégezni a sérülései miatt. A műtétet követően a kisgyermek a gyermekklinika intenzív osztályára került, a többi között lélegeztetést igényelt. Állapota súlyos, válságos volt már akkor is.

Nem élte túl.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter