Megint lecsapott egy szatír Pécsen!!!

Egy kislányt zaklatott a 25 év körüli férfi egy lépcsőházban. Ez már nem az első eset, hogy szatír garázdálkodik a városban.

A férfi hétfőn délután támadt rá a kislányra, az egyik társasház lépcsőházában. A rendőrség szerint szerencsére nem esett baja a gyereknek.

hirdetés

Annyit tudnak, hogy a férfi körülbelül 190 cm magas, átlagos testalkatú, 22-25 év körüli, sötét, kócos hajú, hosszúkás, borostás arcú férfi, aki bő fazonú, koptatott farmerszerű nadrágot és sötét színű kabátot viselt.

pécsi szatír

hirdetés
A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Pár héttel ezelőtt szintén egy szatír tartotta rettegésben Kertvárost, de ő így nézett ki. Azóta sincs hír arról, hogy elfogták-e.

pécsi szatír1

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter