Megmondtuk előre: Mellár mögé bújnának el az ellenzéki politikusok, és civilnek álcáznák magukat

Mellár Tamás ezt most elismerte a baráti médiának. Ennél azonban fontosabb, a balliberálisok jelöltje Drakulával lendítené fel Pécset!

Már márciusi cikkünkben előre jeleztük, hogy milyen trükkel próbálja majd megnyerni a választást a pécsi balliberális oldal. Akkor belső informátorunk elárulta, hogy az őszi választás szavazólapjain nem az ellenzéki pártok nevei szerepelnek majd az egyes képviselő-jelöltek neve mellett, hanem Mellár Tamás “civil” szervezete: a Mindenki Pécsért Mozgalom.

hirdetés

A cél ugyanis az, hogy a Fidesszel szemben egy látszólag “civil” és ne baloldali, vagy balliberális erő álljon.

Cikkünk állításait akkor meg sem póbálták cáfolni, ma pedig Mellár Tamás a baráti médiának megerősítette, hogy igaz a hír!

Mellár elmondta a Szabad Pécsnek, hogy

eddig 23 jelölt nevét adta le a Mindenki Pécsértnek az LMP, a Jobbik és a Párbeszéd, jövő héten az MSZP, a Momentum és a DK is küldi, kiket indítana Pécsett az őszi választáson. A választások után pedig majd kiderül, milyen közgyűlési frakciók tudnak majd megalakulni.

Június 13-án sajtótájékoztatón mutatják be a 18 “civil” jelöltet.

Drakulával mentené meg Pécset a balliberálisok polgármesterjelöltje

Péterffy Attila ma nagy bejelentést tett. Szerinte Drakula (vagyis Vlad Tepes) pincéjével világszenzáció lehetne Pécs!

Aki most kellően hülyén néz maga elé, annak eláruljuk, hogy Pécsen nincs Drakulának pincéje… Volt ugyan egy ilyen hír 2009 körül, de arról később kiderült, hogy erősen kétséges, mit is találtak valójában.

De ez most mindegy, Péterffy szerint ugyanis van Drakulának (vagyis Vlad tepesnek) pincéje, és azt fel is kellene tárni, ami világszenzáció lehetne!!!

Mi drukkolunk ennek az ötletnek,

szerintünk egészen könnyen rá lehetne venni a teljes világot – és Hollywoodot – arra, hogy felejtsék el Havasalföldet, Erdélyt, meg minden egyebet, amit a vámpírokról tudnak az elmúlt 122 évből és koncentráljanak inkább Pécsre.

1897-ben jelent meg ugyanis Bram Stoker Drakula könyve. A mítosz pedig azóta megállás nélkül robog előre.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter