Megpróbáltak megerőszakolni egy diáklányt Pécsett?

A belvárosban támadtak rá a fiatal, külföldi orvostanhallgatóra. A rendőrség nyomoz, részleteket nem árulnak el. Cikkünk megjelenése után megtudtuk, nem teljesen egyértelmű az eset, ugyanis nem “klasszikus” nemi erőszakról van szó.

Az OK!PÉCS megtudta, hogy a hétvégén megtámadtak egy norvég diáklányt a bevárosban. Az eset még vasárnap éjjel történt a Kis-Flórián utcában, az Ágoston tér közelében. Információink szerint a lányt megpróbálták megerőszakolni. Szerencsére a diáknak sikerült elmenekülnie, nem esett baja.

A rendőrök ma is a környéket járták, becsöngettek a lakásokba és kikérdezték az ott lakókat. Arra voltak kíváncsiak, láttak vagy hallottak-e valami szokatlant aznap éjjel.

A rendőrség igen szűkszavúan válaszolt a kérdéseinkre. Azt írták:

“Az Ön által kérdezett ügy körülményeinek vizsgálata céljából a Pécsi Rendőrkapitányság 2016. április 11-én nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a feljelentőt nem érte támadás, nem sérült meg. A nyomozást szakértők bevonásával folytatja az elrendelő szerv, annak részleteiről jelenleg nem adunk bővebb tájékoztatást.”

UPDATE: Nem volt erőszak? 

Nem hivatalos forrásból – cikkünk megjelenését követően – úgy értesültünk, hogy egyelőre nem teljesen egyértelmű, volt-e szexuális erőszak, avagy nem.

Információink szerint a diáklány egy buliban volt, ahol igen sok alkoholt ivott, majd egy fiúval ment el a helyszínről, a fiú lakására. Vélhetően lefeküdtek egymással, vagy legalábbis próbálkoztak ezzel, vagy valami hasonlóval, de hogy pontosan mi és hogyan történt, az nem világos – a túl sok alkohol miatt.

Az tény, hogy csak egy nappal később tett feljelentést a lány.

A rendőrség vélhetően most azt próbálja tisztázni, történhetett-e, és ha igen, akkor hogyan szexuális erőszak.

(Borítóképünk illusztráció!)

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!
  • Rebi

    Ez a lány egy hülye πcsa.

    • Bence Illés

      Valószínűleg. Be volt tintázva rendesen, aztán másnap józanul vette észre a tettét.

Facebook

Twitter