Mégsem Bejja asszony a Zsolnay gyár reklámarca!

A nagy hírű cég állítja, ők semmilyen kapcsolatban nem állnak Gáspár Győzike feleségével, egy viszonteladójuk adományozhatta nekik a milliós étkészletet.

Érdekes változásokra hívta fel a figyelmünket egyik olvasónk.

hirdetés

Augusztus 19-én, a Ripost azt írta, és ezt lapunk linkkel együtt idézte is, hogy a Gáspár Győzike felesége, Bejja asszony több millió forintos Zsolnay étkészletet kapott a gyártól.

Bejja asszonnyal reklámozza magát a Zsolnay gyár – OK!PÉCS

Rettentő boldog Bejja asszony (Gáspár Bea) és Győzike, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra ugyanis megajándékozta őket egy több millió forintos Zsolnay étkészlettel. Mint azt a cég marketingvezetője, Pintér Mariann a Ripostnak büszkén elmesélte, közös együttműködésről van szó Gáspár Bea és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra között.

Az akkori cikkben megszólaltatták Pintér Mariannt, a gyár marketing vezetőjét is, aki a Ripostnak büszkén elmesélte, közös együttműködésről van szó Gáspár Bea és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra között.

“Amíg Gáspár Bea főz, addig az étkészletek nála lehetnek. Nincs mindenkinek a konyhájában Zsolnay porcelán, ezzel is szerettük volna egy kicsit népszerűsíteni a márkát.”

Akkor még az is kiderült a cikkből, hogy szép ez a több milliós készlet, de azért Bejja asszony egyelőre nem akarja megvenni (lehet, hogy azért, hátha ezt is elviszi a NAV).

Felajánlottuk a családnak, hogy hatalmas kedvezménnyel megvásárolhatják a készletet, de jelenleg nem éltek vele. Ha a munka során megrongálódnak a tányérok, azokat is nagyon kedvezményes áron kell kifizetniük

– árulta el Pintér Mariann a lapnak az eredeti cikk szerint.

A csavar

Olvasónk viszont észrevette, hogy az álatunk is hivatkozott, eredeti Ripost cikk ELTŰNT a lapból, a cikket kitörölték (de a link még él, csak nincs rajta tartalom), és egy teljesen másik cikket írt a szerkesztőség. Ebben már Pintér Mariann azt állítja,

“Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával.

Nincs közünk a képeken látható készletekhez.

“Ha használatra kapta, akkor ezt egy viszonteladónkon keresztül intézték. Nálunk ennek nincs nyoma, de a negyvenkét szerződött partnerünk közül bármelyik adhatta. Mi sok sikert kívánunk Bea asszonynak és örülünk neki, hogy a mi termékünket választotta és használja”

– mondta az új cikkben a lapnak Pintér Mariann a Zsolnay kommunikációs vezetője.

Mi történt?

Lapunk, hogy tisztázzuk a helyzetet, levélben megkereste a Zsolnay gyárat, ugyanis a Ripostban nincs jele helyreigazításnak, egyszerűen egy új cikk “született” a régi helyett, gyakorlatilag teljesen más tartalommal. Számos hírgyűjtő oldalon egyébként még elérhető az “eredeti cikk” is.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter