Mellár Tamás 135 milliós döntést hozott!

És bejelentette, hogy belép a Karácsony Gergely féle Párbeszéd frakciójába. Eddig tartott a függetlenség – teheti fel az egyszeri olvasó a költői kérdést. De van erre válasz(a) is. A pénzről viszont nem beszélt.

Még pénteken járta be a hír a sajtót, hogy a Liberális Bősz Anett kilép a Párbeszéd frakciójából, amelynek létszáma így négyre csökken, és emiatt megszűnik a képviselőcsoport. Bősz Anett az Indexnek megerősítette a döntését, és azzal indokolta kilépését, hogy az MSZP–Párbeszéd frakciószövetségben nem látott garanciát arra, hogy érvényre juttathassa a liberális értékeket. Mindezek miatt úgy volt, hogy emiatt

hirdetés

évi 135 millió forintos támogatástól esik el a Perbeszéd, amely az önálló frakcióalakításért járt volna. Aztán vasárnapra CSODA TÖRTÉNT. Mellár Tamás feladva elveit, beugrott Bősz helyére, ezzel pedig kisegítette Karácsonyékat. Így most újból csengeni fog a 135 millió is évente.

Mellár-és-Karácsony2

A pécsi “független” politikus hosszas fejtegetéssel magyarázta a döntését, a legfontosabb érve az volt, hogy

“nem nézhetem tétlenül, hogy az ellenzék egyetlen összefogási kísérlete is meghiúsuljon. Egyesek felelőtlen döntése miatt olyan helyzet alakult ki, amelyben nem maradhatok passzív, hanem tevőlegesen segítenem kell az ellenzéki pártok együttműködését.”

A pénzről nem beszélt Mellár Tamás, arról viszont még igen, hogy természetesen továbbra is független marad.

Nyilván!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter