Mellár Tamás már azelőtt lemondott, hogy elindult volna

És itt még közel sincs vége a történetnek.

Mellár Tamás, aki ugye önmagát csak “Muszáj-Herkulesként” jellemezte, pár héttel ezelőtt jelentette be, hogy elindul a 2018-as országgyűlési választásokon a Pécs01. körzetben. Bokros Lajos MoMa támogatását élvezte, sőt még egy videót is bevállalt, amiben Bokros 500 napos programját üdvözölte.

hirdetés

Bár volt némi zavar, hogy most végül ki támogatja és ki nem, Mellár pedig azt szeretné, ha minden demokratikus párt mögé állna, erről egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni. Még maga Mellár sem tudja ezt pontosan, és erről legutóbb az ATV-ben panaszkodott.

Hogy valami nincs teljesen rendben, azt mutatja, hogy Mellár Tamás máris lemondott a Pécs01-es körzetben való indulásáról és közölte, ő inkább a Pécs02-esben méretné meg magát, mert ott Hoppál Péter ellen kellene mennie, és a körzetet is “inkább polgárinak” gondolja, mint a Csizi Péter fideszes országgyűlési képviselő által uralt 1-est, ami ráadásul Kertvárost is magában foglalja.

Se így, se úgy nem lesz könnyű dolga a Fidesz ellen indulóknak, ugyanis még a kormánypárt igen egységes, ráadásul a legutóbbi mérések szerint most a legnépszerűbb, az ellenzéki oldalon fejetlenség, káosz, széthúzás, világos üzenetek hiánya és legalább egy fél tucat jelölt lesz majd.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter