Melyik pécsi graffiti maradjon meg a városban? Szavazzon!

Az utcai művészet él és virul Pécsen, mégha a kultúrát fogyasztók kevesen is vannak. Legalábbis az elitkultúrát fogyasztók. A szépérzék viszont megvan, legalábbis nem esnek neki a jópofa falra került alkotásoknak egyből hígítóval vagy bármivel. Szavazzák meg azt a graffitit, amit át kell adnunk az utókornak!

Az alagútban van egy vészjósló sorozat a 12 majomról. Ha bárki látta a filmet, akkor tudhatja, hogy a majmok feltűnése nem kedvez az egészségnek, minimum egy világméretű járvány előszele lehet. Az, hogy mindez az alagútban kapott helyet, külön pluszpont a stenciles alkotó számára.

hirdetés

majom alagut

A 12 Majom mindenképpen maradjon!

Eredmények

Loading ... Loading ...

OK_csik

A tomboló panelházak régóta a Király utcai parkoló gyöngyszemei, különösen pikáns, hogy a legmagasabb nőalak akár még a magasházat is jelképezhetné, így aktualizálva. Most röhöghet rajta a többi épület, látva pusztulását.

panel buli

A Tomboló Panelházak kötelező darab!

Eredmények

Loading ... Loading ...

OK_csik

A Király utca végén a falra vitt idős asszony arca szomorú, akár az üres bolt, amire felvitték. Az alak szuggesztív, rá lehet csodálkozni a Szabadkikötő előtt üldögélve, több perces elfoglaltság garantálhatjuk.

mamóka2

És akkor nagyban, közelről:

mamóka

A Mamóka olyan elgondolkodtató, hogy fent kell hagyni!

Eredmények

Loading ... Loading ...

OK_csik

Szegény Adynak kifolyt a szeme a Király és a Líceum utca sarkán, pedig, ha valami elfér a falon a Kultúra Városában, akkor az ő. Ideje lenne rendbe hozni.

ady

Ady portréja alapmű.

Eredmények

Loading ... Loading ...

OK_csik

A Perczel utcai kolibri évek óta nézi a csatornát, de lehetetlen megunni. Minimalista és mégis nagyszerű, egész egyszerűen mozog!

madár

OK, maradjon a Madár!

Eredmények

Loading ... Loading ...

OK_csik

A Magasháznál két olyan graffitit fújtak a kerítésre, ami bőven kiemelkedik a városi mezőnyből. A transformers alak tökéletesen van feltéve, de a gyalogátjárón az arcok is szinte lélegeznek. Meg kellene menteni őket a bontás utáni korszakra is.

Magasház graffiti1

Magasház graffiti2

Legalább ennyi maradjon a Magasházból!

Eredmények

Loading ... Loading ...

OK_csik

A végére került az Anna utcai csoda, avagy amikor a lelkes metálos megbukott nyelvtanból, de őt ez nem gátolta meg abban, hogy felvigye a falra kedvenc zenekara nevét. Rosszul. A téglás vérfolyam külön pluszpontot érdemel.

metallica

A Metállika az nagyon alap.

Eredmények

Loading ... Loading ...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter