Milliókat dobtak össze a pécsi Dóri Háznak

Még Magyarország Update Guruja, Schobert Norbert is mélyen a zsebébe nyúlt, hogy segítsen.

Pár nap alatt több mint 2 millió forintot utaltak magánszemélyek a Szemem Fénye Alapítvány által működtetett pécsi Dóri Háznak, miután kiderült, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdenek. A hírről a HírTV számolt be.
A gyermek-hospice intézménynek nem jár állami, normatív támogatás, bár az Emberi Erőforrások Minisztériuma megítélt számukra 5 millió forintot, a pénz március óta nem érkezett meg – emlékeztet a csatorna.
– Most is, mint minden év nyarán, ugyanolyan anyagi problémákkal küzdünk átmenetileg három hónapig. Körülbelül egy 6-8-10 millió forintos adósságról beszélünk. Nem tudjuk fizetni ilyenkor a dolgozók utáni járulékot a NAV-nak, és nem tudjuk a béreket kifizetni meg bizonyos szolgáltatásoknak a díjait. Jelenleg lakossági segítséget kaptunk, illetve Schobert Norbert utalt nekünk egymillió forintos gyorssegélyt, és bízunk további segítségben, hogy az adó egy százalékig minél hamarabb rendeződjön a sorsunk, de természetesen bezárni a Dóri Házat nem fogjuk – mondta a tévének Szemem Fénye Alapítvány elnöke.

(via HírTV)

hirdetés

hirdetés
hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter